Direct la continutul paginii »

Baubec Dental Team SRLEndodontia este o specialitate a stomatologiei care se ocupa cu tratarea si vindecarea bolilor pulpei dentare (nervului) si a ligamentelor de sustinere de la varful radacinii.

In vederea realizarii unui tratament cat mai adecvat folosim instrumente si materiale complexe care in mod normal nu sunt accesibile medicului dentist generalist.


Va intampinam cu o sala de asteptare primitoare unde vom incerca sa va facem asteptarea cat mai scurta si mai placuta. Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele speciale pe care le oferim, cat si prin masurile de igiena si sterilizare. Materialele folosite sunt de ultima generatie. Un punct forte al clinicii sunt igiena si tratamentele de sterilizareContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Baubec Dental Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Baubec Dental Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Baubec Dental Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.598