Direct la continutul paginii »

Dermestetica SRLRenuntand la metodele clasice, Dermestetica, prin dotarea ultraperformanta, va pune la dispozitie cele mai noi proceduri estetice neinvazive sau minim invasive. In urma unui consult dermato-estetic personalizat, specialistii nostrii va pot indica o terapie (sau combinatie de terapii), cea mai potrivita pentru dumneavoastra luand in considerare si agenda de lucru si bugetul dumneavoastra.
Clinica noastra va ofera consultatii de specialitate pentru afectiunile dermatologice, tratamente procedurale si chirurgicale. Sunt diagnosticate si tratate cu success toate tipurile de afectiuni dermatologice si venerologice. In clinica se efectueaza examenul dermoscopic al leziunilor non/pigmentare (nevi congenitali sau dobanditi, veruci seboreice, epitelioame, etc.), documentatie fotografica cu harta dermoscopica digitala (body map), sfat chirurgical, precum si urmarire dermoscopica periodica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dermestetica SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dermestetica SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dermestetica SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.150Produse

    1. 2