Direct la continutul paginii »

Centrul Medical Sfantul Alexandru SRLLaboratorul de analize medicale este coordonat de Dr. ADRIANA CLAUDIA RADU, medic primar medicină de laborator, membru al Societății Naționale de Hematologie, participantă la Congresele Naționale și absolventă de cursuri de specializare în domeniul asigurării calității în laborator, al citologiei cervico-vaginale, metoda Babes Papanicolau și în domeniul imunologiei.

Centrul Medical Sf. Alexandru din Bucuresti sector 6 a luat ființă în 1997 prin eforturile a doi medici specialițti cu specialități complementare:

Dr. Radu Alecsandru
Dr. Radu Adriana Claudia


Experiența profesională și organizatorică din clinici universitare din Romania și Austria a celor doi medici a permis dezvoltarea armonioasă a acestui asezământ medical ambulatoriu.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Centrul Medical Sfantul Alexandru SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Centrul Medical Sfantul Alexandru SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Centrul Medical Sfantul Alexandru SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.189