Direct la continutul paginii »

Fun For Kids SRLLocatia proprie FUN4KIDS din Ploiesti pentru organizarea de petreceri copii dispune de spatiu pentru parinti, un spatiu de luat masa pentru copii si spatiu de joaca, precum si curte generoasa - putand gazdui petreceri de 6-30 copii, dar si mici petreceri de adulti unde isi vor putea aduce copii fara griji, lasandu-i in grija animatorilor.

Incepand cu anul 2006,FUN4KIDS a organizat peste 600 de petreceri si evenimente pentru copii cu diverse ocazii – zi nastere, zi nume, botez, Craciun, sfarsit an scolar, promotii, petreceri firma etc.- fiind una din principalele firme de profil din Ploiesti.

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti pentru petrecerea copilului Dvs, va oferim consutanta gratuita in alegerea serviciilor potrivite pentru varsta copiilor, locatia petrecerii si bugetul care doriti sa il alocati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Fun For Kids SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Fun For Kids SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Fun For Kids SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.526