Direct la continutul paginii »

Wavenet SRLWaveNET a aparut in anul 2001 din dorinta de a oferi pietei clujene un internet de calitate, dorinta transformata în realitate, cu ajutorul unei echipe dinamice si perseverente.

Obiectivul principal e multumirea clientului si mentinerea pe piata cu o calitate ridicata a serviciilor, sustinuta de un pret rezonabil.

WaveNET acopera toata aria municipiului Cluj-Napoca si a localitatilor limitrofe (Apahida, Floresti, Gilau si Someseni) precum si localitatile Huedin, Gherla, Turda, Campia Turzii si Dej.

Wavenet e capabila sa sustina un trafic ridicat intre sediile aceleiasi firme sau intre firma si partenerii ei de afaceri (audioconferinte sau videoconferinte, baze de date on-line, transfer de fisiere, etc. * ).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Wavenet SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Wavenet SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Wavenet SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

36.409