Direct la continutul paginii »

Diamant Data SRLIn anul 1994 s-a dezvoltat directia de cablu TV (CATV) in cadrul societatii Diamant Servimpex pentru orasul Otopeni. Cu o cifra de afaceri de peste 1.000.000 $ In anul 2005 a luat fiinta DIAMANT DATA din DIAMANT SERVIMPEX la “indicatiile” Agentiei Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC).

Compania noastra dispune de tehnicieni autorizati, cu mare experienta in realizarea oricarui tip de lucrare. De asemenea acestia pot propune solutii noi utilizand tehnologii moderne si eficiente.

Compania noastra trateaza cu o deosebita atentie calitatea serviciilor propuse.

Toate lucrarile de instalare sunt precedate de deplasari la punctul de lucru, pentru consultanta si evaluare tehnica, in scopul intocmirii corecte a devizului de lucrare. .

De asemenea specialistii firmei noastre sunt preocupati permanent sa ofere preturile cele mai mici pentru serviciile pe care le propun clientilor nostrii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Diamant Data SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Diamant Data SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Diamant Data SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.906