Direct la continutul paginii »

Global Communications Services Romania SAService Provider-ul Thuraya pentru România este Global Communications Services Romania S.A., care este o companie privată românească.

Ca Service Provider Thuraya în România, Global Communications Services Romania S.A. distribuie şi comercializează servicii şi produse pentru comunicaţii mobile de satelit Thuraya în intreaga ţară.

Acesta include terminale utilizator si carduri SIM precum şi facturarea convorbirilor efectuate de abonaţi sau aspecte privind suportul tehnic pentru clienţi săi.

Global Communications Services Romania S.A., are sediul central în Bucureşti şi are specialişti in comunicaţii, electronică, informatică şi protecţia prin criptare a datelor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Global Communications Services Romania SA se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Global Communications Services Romania SA in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Global Communications Services Romania SA, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.