Direct la continutul paginii »

Mondotel Prodservice SRLSuntem o companie ce are ca obiect principal de activitate oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor, atat din punct de vedere al echipamentelor cat si a serviciilor de instalare, intretinere si reparatii.

Activam pe piata romaneasca din 1993 si am participat la nenumarate proiecte de dimensiuni si complexitati dintre cele mai variate.

Clientii nostri sunt din toate domeniile, de la producatori si distribuitori de bunuri, la furnizori de servicii bancare si financiare, din domeniul farmaceutic, hotelier sau furnizori de servicii de telefonunicatii.

Avem relatii de lunga durata cu clientii nostri, nu "vindem si plecam", oricand vom fi disponibili pentru dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Mondotel Prodservice SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Mondotel Prodservice SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Mondotel Prodservice SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.197