Direct la continutul paginii »

Radvior Com SRLSocietatea comercială RADVIOR COM S.R.L. s-a infiinţat în anul 1999 şi are ca obiect principal de activitate furnizarea de servicii de telecomunicaţii si sisteme de securitate.

Specializată in proiectarea, furnizarea, instalarea şi întreţinerea de echipamente şi sisteme de telefonie avansate, precum si proiectarea, furnizarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate si control acces atat pentru imobile cat si pentru autovehicule.

Societatea este autorizată să execute lucrări de proiectare, instalare şi întreţinere a reţelelor de telecomunicaţii precum şi de instalare, întreţinere şi de conectare a echipamentelor de telecomunicaţii (autorizaţia nr. 178/29.12.1999 eliberată de Agenţia Naţională pentru Comunicaţii şi Informatică.

În baza Legii Telecomunicaţiilor nr. 74/1996 şi a Ordinului Ministrului Comunicaţiilor nr. 98/1998)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Radvior Com SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Radvior Com SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Radvior Com SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

30.796