Direct la continutul paginii »

Digital Construction Network SRLDCN Telecom s-a nascut din nevoia de comunicare. Chiar si celebra zicala "gandesc deci exist" a fost inlocuita de "comunic deci exist".

Fondata de o echipa profesionista, ce lucreaza in domeniul tehnologiei informatiei, reprezentam o companie cu politica deschisa, cu o viziune futurista, orientata catre client.

Plecand de la concepte cheie de fiabilitate, calitatea serviciilor, comunicare bidirectionala am reusit sa oferim clientilor nostri plusul de care aveau nevoie.

DCN Telecom ofera servicii de comunicatii integrate, schimband modul in care cumperi si folosesti serviciile de comunicatii de date.

Preturile accesibile, pachetele de servicii atractive, promotiile si nu in ultimul rand calitatea serviciilor sunt atuurile noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Digital Construction Network SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Digital Construction Network SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Digital Construction Network SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.807