Direct la continutul paginii »

Ro Teleconnect SRLInfiintata in 1994, societate mixta romano-germana, SC RO-TELECONNECT SRL are ca obiectiv distribuitia de echipamente pasive si prestarile de servicii in domeniul retelelor structurate voce - date pe fibra optica si cupru.

Punctul forte al societatii fiind comercializarea componentelor pasive necesare retelelor structurate voce - date pe fibra optica si cupru dupa standardele internationale, suntem in cautarea unor parteneri pe plan national in vederea unei colaborari in ceea ce priveste domeniul de automatizari.

Intr-un cuvant, putem spune ca detinem toata gama de produse menite sa satisfaca solicitarile clientilor nostri, dar nu numai atat ci si cautarea de noi parteneri care au ca obiectiv executarea de retele structurate voce - date.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Ro Teleconnect SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Ro Teleconnect SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Ro Teleconnect SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.231