Direct la continutul paginii »

Comunicatii Starnet Media SRLSTARNET MEDIA a luat fiinta in anul 2005 sub denumirea de S.C. COMUNICATII STARNET MEDIA S.R.L. Societatea isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor, obiectul sau principal de activitate incluzind:

- Prestarea si comercializarea de servicii de comunicatii;
- Intretinerea si exploatarea, dezvoltarea si modernizarea retelelor de comunicatii,in principal a retelelor de acces la bucla locala pentru operatorii de telecomunicatii.


Misiunea noastra este sa devenim unul dintre competitorii principali pe piata transmisiilor de date profesionale, prin oferirea unei game diversificate de servicii de cea mai inalta calitate catre mediul de bussines telecom, care sa raspunda cat mai fidel cerintelor clientilor nostri.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Comunicatii Starnet Media SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Comunicatii Starnet Media SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Comunicatii Starnet Media SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.651