Direct la continutul paginii »

Dbh Business Services SRLEvenimentele din viata dumneavoastra sunt unice, indiferent daca sunt legate de birou sau de viata personala.

Nunti, botezuri, aniversari, petreceri surpriza, intalniri de afaceri, le puteti organiza fara stres, in cel mai scurt timp, la cele mai inalte standarde, cu ajutorul nostru.

Cu ajutorul nostru ele pot deveni momente de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru familia, prietenii, colaboratorii si partenerii dumneavoastra de afaceri.

De la invitatii, la transport, amenajarea spatiului, catering, buna dispozitie, lasati totul in mainile noastre. Dumneavoastra puteti fi invitat la propria petrecere.
Spectacole, concerte, cocktail-uri, noi le organizam, iar dumneavoastra primiti laudele.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Dbh Business Services SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Dbh Business Services SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Dbh Business Services SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

32.454