Direct la continutul paginii »

Manpower Solutions Ro SRLManpower Solutions Ro a fost infiintata in anul 2007 pentru a suplini nevoia de forta de munca locala. In recrutarea de personal detinem experienta pe plan local si international. Activitatea noastra acopera sectorul serviciilor dedicate familiilor, atat in intretinerea locuintelor si personal specializat in ingrijirea copiilor, cat si forta de munca pentru sectorul industrial in domeniul textil si al constructiilor.

Pe parcursul timpului ne-am adaptat continuu inflexiunilor pietei. Astfel am reusit sa intelegem nevoile clientilor nostri si astfel am putut veni in intampinarea acestora cu oferte potrivite actualitatii economice.Fiecare client beneficiaza de o solutie personalizata in functie de nevoile acestuia.

Oferim clientilor nostri servicii eficiente in functie de nevoile acestuia, in conditiile unei pieti a muncii competitive!Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Manpower Solutions Ro SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Manpower Solutions Ro SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Manpower Solutions Ro SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.972