Direct la continutul paginii »

Hiro Cons SRLSuntem membri ai Integra network (www.integra.sk), o reţea de organizaţii de dezvoltare socio-economică. Aceasta este activă în Centrul şi Răsăritul Europei, având birouri în Slovacia, Bulgaria, Rusia, Serbia, Canada şi Statele Unite, ultimele două sprijinind activitatea celor din Europa.

Asociaţia Integra România este o organizaţie non profit implicată în dezvoltare comunitară, socio-economică, înfiinţată în anul 2000 în Oradea.

Ca membri ai acestei reţele ne-am angajat să sprijinim dezvoltarea societăţii civile, a democraţiei şi a economiei de piaţă în România şi în Estul Europei.

Dorim să contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii fiecărei persoane cu care lucrăm, în speranţa că aceste persoane vor influenţa şi pe altele şi vor insufla un simţământ nou de speranţă în comunitatea şi în ţara noastră.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Hiro Cons SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Hiro Cons SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Hiro Cons SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.097