Direct la continutul paginii »

Prexico SRLFirma Prexico fost infiintata in anul 1992 si este o companie privata, cu capital 100% romanesc.

In prezent, Prexico reprezinta unul din cei mai importanti distribuitori de F.M.C.G. din aria sa, fiind distribuitor si partenerulcelor mai recunoscute companii:Mars, Dr.Oetker, Alka co, Tymbark Maspex, Primola, Johnson Wax, Ficosota Sintez, Lavazza, DeSilva, Fralvil, Pan Group etc.


Produsele pe care le promovam sunt atent selectionate pentru a putea oferi clientilor nostri un portofoliu echilibrat ce inglobeaza branduri importante cu sustinere puternica in piata si care aduc la punctele de vinzare atat volume importante de vanzari cat si beneficii de imagine pentru respectiva locatie.

Viziunea noastra - ne dorim ca pe termen mediu si lung sa fim recunoscuti printr-o distributie de calitate, atat de catre clienti cat si de furnizorii nostri ca fiind cel mai important partener din zona.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Prexico SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Prexico SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Prexico SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.