Direct la continutul paginii »

Business Advisory Team SRLIn BAteam suntem dedicati intelegerii proceselor de business din cadrul organizatiei dumneavoastra. "Excellence at work" este modul nostru in care intelegem sa avem grija de afacerea dumneavoastra.

Suntem BAteam si obiectivul nostru principal este excelenta afacerii pe care o conduceti.

Pentru companii mici, mijlocii si medii oferim solutii de dezvoltare a afacerilor capabile sa armonizeze obiective, resurse, oameni, responsabilitati cu un unic scop acela de a le reorganiza si eficientiza procesele de-a lungul intregului ciclu de viata.


Pentru rezultate vizibile la toate nivelele organizatiei si pentru o dezvoltare sanatoasa pe termen lung va punem la dispozitie reteta succesului nostru: o echipa de manageri de success, pasiune pentru a invinge, excelenta in strategii de business, know how operational orientat catre relaxarea business-ului dumneavoastra si deschiderea de noi oportunitati de business.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Business Advisory Team SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Business Advisory Team SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Business Advisory Team SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.819