Direct la continutul paginii »

European Project Consulting SRLEuropean Project Consulting ofera servicii de consultanta in domeniul planificarii strategice pentru autoritati publice locale si companii private.

Afla cele mai recente evenimente din domeniul consultantei privind fondurile europene si a programelor de formare profesionala.

European Project Consulting este furnizor de formare acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si organizeaza periodic cursuri de:

-Manager de proiect cu certificare natonala si internationala,
-Expert fonduri structurale si de coeziune europene,
-Expert achizitii publice,
-Manager resurse umane, si
-Competente antreprenoriale.

Pentru calendarul complet al cursurilor sustinute de European Project Consulting va rugam sa vizitati sectiunea Training.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale European Project Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre European Project Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii European Project Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.660