Direct la continutul paginii »

Romest Decor SRLGazon artificial va ofera o gama larga de suprafete sintetice pentru terenuri de sport sau cu rol decorativ, pentru uz rezidential.

Astfel, daca doriti sa aveti un teren de sport care sa ofere siguranta, stabilitate, rezistenta la utilizari repetate si performanta maxima, atunci optati pentru un gazon artificial.

Produsele noastre se remarca prin calitate si durabilitate, fiind proiectate si testate pentru a asigura jocul in conditii extreme.

Va punem la dispozitie si o serie de tipuri de gazon decorativ, pentru uz rezidential, pentru toti cei care doresc sa se bucure de un spatiu verde fie in gradina, pe terasa, balcon sau la piscina.

De asemenea, copiii se pot bucura si ei de locuri de joaca amenajate cu gazon artificial, astfel parintii putand sta linistiti in ceea ce priveste siguranta celor mici.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romest Decor SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Romest Decor SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romest Decor SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.