Direct la continutul paginii »

Romilexim International LimitedSocietatea ROMILEXIM TRADING LIMITED SRL s-a infiintat ca o companie privata specializata in comert international. Principalele operatiuni au fost de import de materii prime si exportul de produse prelucrate.

Principalele piete de desfacere au fost: Comunitatea Europeana, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In perioada iulie 2003-noiembrie 2005 societatea a fost actionar majoritar al SC URBIS ARMATURI SANITARE SA, detinand 70,482% din capitalul social, participatie vanduta la finele anului 2005.

Principalii parteneri interni au fost: SIDEX S.A., ARPECHIM, PETROBRAZI, PETROM, MOL, ROMPETROL, AGIP, LUKOIL.

De asemenea in 2003, s-au achizitionat 98,4% actiuni la SC ULTEX SA, cea mai mare societate comerciale de procesare, rafinare si imbuteliere ulei vegetal din RomaniaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Romilexim International Limited se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Romilexim International Limited in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Romilexim International Limited, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.