Direct la continutul paginii »

Consact Consulting SRLFirma noastră, S.C. CONSACT CONSULTING S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1998 cu scopul de a oferi sprijin organizaţiilor în implementarea cu succes a diferitelor sisteme de management.

Dorinţa noastră este de a sprijini partenerii noştri în procesul de integrare europeană, utilizând cele mai moderne metode de management şi oferindu-le cunoştinţele şi experienţa noastră dobândită în cei peste 10 de ani de activitate.

Succesul colaborării cu firma noastră de consultanţă este garantată de experienţa specialiştilor noştri, care dispun de cunoştinţe specifice în domeniul managementului calităţii, protecţia mediului, industria alimentară, economie precum şi în diverse domenii ale industriei (construcţii de maşini, construcţii-montaj, industria chimică, electrotechnică).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Consact Consulting SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Consact Consulting SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Consact Consulting SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.423