Direct la continutul paginii »

Filip & Associates SRLFILIP & ASSOCIATES este printre primele structuri specializate in consultanta de afaceri si recuperari creante in regim integrat din Transilvania, activand pe piata inca din anul 2006.

Sistemul nostru, de altfel unic, presupune in primul rand cunoasterea clientului, a problemelor pe care le intampina si a elementelor care ar putea sa-i afecteze in viitor obiectivele.


Succesul afacerii partenerului nostru reprezinta in acelasi timp si succesul nostru.

Aceasta a fost premisa de la care am pornit in dezvoltarea unui sistem profesionist de servicii de consultanta de afaceri, care sa sprijine interesul clientului nostru si sa se plieze pe nevoile sale. Perfectionarea continua a structurii realizate si experienta acumulata in timp de membrii echipei FILIP & ASSOCIATES reprezinta o garantie a calitatii serviciilor oferite si ne consacreaza statutul de partener de incredere, puternic si eficient.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Filip & Associates SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Filip & Associates SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Filip & Associates SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.734