Direct la continutul paginii »

Racis Co SRLRACIS asigura servicii de consultanta, instruire si audit pentru societatile care vor sa se certifice conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 (HACCP), ISO 17025, ISO 15189, SA 8000, BS 25999, ISO 27001.

Echipa RACIS este formata din experti in elaborarea, implementarea si imbunatatirea sistemelor de management, indiferent de marimea si complexitatea societatilor si domeniul de activitate.

Specialistii nostri analizeaza cerintele dvs., propun cel mai potrivit sistem ISO de management si elaboreaza documentatia necesara (manual, proceduri, instructiuni, formulare). De asemenea, asiguram cursuri de instruire a personalului implicat in implementarea standardului ISO, cu privire la cerintele standardului.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Racis Co SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Racis Co SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Racis Co SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

35.192