Direct la continutul paginii »

Trestia SRLSocietatea isi desfasoara activitatea in Orasul Brosteni - jud. Suceava, care este situat in partea de sud-est a bazinului Dornelor,pe cursul mijlociu al Bistritei si are in componenta satele: Brosteni, Haleasa, Lungeni, Neagra, Cotargasi, Darmoxa, Frasin, Holdita, Holda si Pietroasa. Orasul Brosteni este situat la: 105 km departare de Suceava (aproximativ 2 ore cu masina); 50 km de Vatra Dornei (aproximativ 50 minute cu masina); 105 km de Piatra Neamt (aproximativ 2 ore cu masina).

Teritorial, Orasul Brosteni se invecineaza: * la nord, cu hotarele comunelor Ostra si Crucea; * la est, cu judetul Neamt; * la sud, cu judetul Harghita; * la vest, cu hotarele comunei Panaci; * la nord-vest cu hotarele comunei Dorna Arini.

Orasul este strabatut de drumul national DN 17 B Vatra Dornei - Piatra Neamt. Altitudinea variaza intre 650 m in Brosteni si 1.700 m limita superioara cu paduri, dar altitudinea cel mai frecvent intalnita este la 1000 de metri. Brosteniul este inconjurat de munti, cum ar fi: Calimani, Rarau, Grintiesul Mic, Budacu, Vf. Puzdra, Vf. Goia etc.

Societatea Trestia SRL produce si comercializeaza cherestea rasinoase
 

  • Scândura x latimi diferite x 3; 4 si 5 metri
  • Dulap x latimi diferite x 4 metri
  • 8 cm x 8 cm x 3 si 4 metri
  • 10 cm x 10 cm x 3 si 4 metriSC TRESTIA SRL,
Ing. Constantin BaroiuContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Trestia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Trestia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Trestia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.