Direct la continutul paginii »

Pensiunea BoneaMotelul "Bonea" este situat in M-tii Paring la o altitudine de 1800m, si dispune de 47 de locuri de cazare si restaurat cu bar, cu capacitatea de 50 locuri si o discoteca. Discoteca este de asemenea dotata cu sala de biliard. Cazarea se face in 12 camere cu 2 locuri, 1 apartament, 1 camera de 3 persoane, 2 camere de 4 pers si 1 camera de 8 pers. Toate camerele au grup sanitar propriu dotat cu dus. Incalzirea si apa calda sunt asigurate prin intermediul sistemului propriu de incalzire centrala. Programul de apa calda este non-stop. Televiziune prin cablu 79 canale, internet wirelless.


Pentru grupuri mai mari de 15 persoane preturile la cazare sunt negociabile iar meniul se poate stabilii de comun acord.OFERTA REVELION 2010

Camere 2 locuri 1250 ron /pers
Camere cu mai mult de 2 locuri 1000 ron / pers
Oferta contine 5 nopti de cazare incepind cu data de 29/12/2009 plecarea 03/01/2010 si are inclus 2 mese / zi (mic dejun si cina) plus masa festiva de revelion
Pachetul de Revelion contine reducere de 50% la bitele pentru teleschiul de pe pirtia Telescaun 1Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pensiunea Bonea se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pensiunea Bonea in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pensiunea Bonea, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.031Produse

    1. 2