Direct la continutul paginii »

GDG Comprod SRLSC G.D.G. COMPROD SRL a fost infiintata in Octombrie 2001. De-a lungul timpului am reusit sa ne impunem pe piata romaneasca, fiind una dintre cele mai competitive firme de distributie a materialelor de constructii, avand contracte in derulare inca de la inceput cu producatori de renume din domeniul constructiilor.


Activitatea de Distribuitor, completata pe parcurs de activitatile de Producator de Mase Plastice si Transportator a dus la marirea companiei pe toate planurile.


Standardele de calitate pe care ni le-am impus ne permit sa ramanem pe pozitiile fruntase in domeniul distributiei materialelor de constructii, marind permanent portofoliul de clienti si reusind sa aprovizionam 80% din clientii existenti pe piata din Sudul tarii.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale GDG Comprod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre GDG Comprod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii GDG Comprod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

39.175Produse

    1. 2

Anunturi