Direct la continutul paginii »

Criber Net SRLCriber NET S.R.L. Piatra Neamt este o companie cu capital romanesc infiintata in anul 1998 ai este PRODUCATOR de sisteme de epurare pentru ape menajere ( fose septice, ministatii de epurare, separatoare de grasimi, separatoare de hidrocarburi ) si rezervoare din fibra de sticla pentru stocarea lichidelor alimentare si nealimentare (verticale, orizontale, modulare, sub si supraterane)


In anul 2006 compania Criber NET a implementat si certificat standardul de calitate ISO 9001, sub patronajul organismului de certificare TUV Rheinland Romania. Acest lucru a dus la o recunoasterea calitatii ridicate a produselor fabricate in cadrul firmei pe piata de profil. In acest an , 2009, Criber NET a primit recertificarea pe noul standard de calitate ISO 9001 / 2008, sub indrumarea organismului de certificare TUV Nord Romania.
In anul 2007 o data cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, produse firmei noatre au primit certificarea si omologarea cu standardele internationale, in urma testarilor efectuate de catre singurul laborator acreditat, ICECON Bucuresti.


In baza rapoartelor de incercare si a controlului calitatii in fluxul de productie, documentat si monitorizat, societate a noastra are dreptul de a inscrie marcajul CE pe produsele fabricate si atesta conformitatea cu standardele in domeniu a produselor fabricate , conform art. 7, alin 2, si a art. 21 al 3, din HG 622 / 2004.
Acest pas facut de compania noastra pentru certificarea si atestsarea produselor cu standardele internationale, a dus la postarea pe piata a unor produse perfect legale atat calitativ cat si din punct de vedere a ligislatiei aplicabile in Romania si in Uniunea Europeana, lucru foarte rar intalnit la porducatorii si mai ales importatorii de sisteme similare.


Politica firmei noastre este clar orientata spre satisfactia clientului printr-un produs de calitate superioara cu un pret de achizitie real si fara adaosuri suplimentare nejustificate.


Echipa Criber NET este tanara si are suficienta energie pentru a asigura  flexibilitatea pe care 95% din potentialii  clienti o cer pentru a li se asigura  toate cerintele privind utilizarea produselor noastre.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Criber Net SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Criber Net SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Criber Net SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.