Direct la continutul paginii »

Pap Construct International SRLFIRMA Pap Construct International SRL este SPECIALIZATA in domeniul CONSTRUCTIILOR - ANTREPRENOR GENERAL - pentru “PUNERE IN OPERA”, VANZARE MATERIALE DE CONSTRUCTIE. - "DRUMURI, PODURI DE BETON ARMAT", lucrari de - "CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE" - pardoseli industriale, hale industriale, montaj pavele, montaj rigole, imprejmuiri, montaj borduri, alei si trotuare, case si vile.


- EXECUTAM si lucrari hidrotehnice, de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, demolare a constructiilor, pregatire a terenului, instalatii pentru constructii, ipsoserie, tamplarie si dulgherie, pardosire si placare a peretilor - lucrari de finisare, lucrari speciale de constructii - invelitori, sarpante, terase.


- PRODUSELE  - agregate de balastiera si concasate, betoane, prefabricate, tuburi, borduri, pavele etc), din import “ITALIA” (panouri sandwici, fose bio, separatori de grasimi, separatori produse petroliere si altele), usi din lemn masiv sau furniruite, tamplarie din lemn cu bariera termica, furnizate de catre “DULGHERUL srl”.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pap Construct International SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Pap Construct International SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pap Construct International SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

40.687