Direct la continutul paginii »

Blu Trans-Construct SRLPornind de la o firma mica, compania s-a dezvoltat de-a lungul anilor pentru a deveni in prezent o companie privata reprezentativa in domeniul constructiilor din judetul Iasi si nu numai.


Firma si-a inceput activitatea in forta prin realizarea de proiecte complexe de constructii.


In prezent compania noastra poate prezenta cu mindrie un bogat portofoliu de constructii care au fost deja finalizate si de asemenea este angajata in noi proiecte care se afla in diverse faze constructive. Activitatea noastra a inceput exclusiv in domeniul constructiilor, iar in timp am extins aria noastra de activitate si in prezent suntem capabili de a oferi si alte servicii cum ar fi: Tencuieli mecanizate, executie sape mecanizate, izolatii termosistem, tencuieli decorative, montari RIGIPS, tavane false si casetate, precum si instalatii electrice, sanitare si climatizari.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Blu Trans-Construct SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Blu Trans-Construct SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Blu Trans-Construct SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

41.152Produse

    1. 2