Direct la continutul paginii »

Egea Prod SRLS.C. EGEA PROD S.R.L. este o firma privata cu capital integral romanesc infiintata in anul 1995. Domeniul de activitate al firmei s-a dezvoltat in fiecare an s-a specializat in constructii civile si industriale, instalatii, amenajari interioare si exterioare, tamplarie de AL si PVC, productie de schele metalice mobile si investitii imobiliare. Pentru realizarea si promovarea acestor servicii si produse personalul societatii a fost atent selectionat, astfel incat nivelul de calificare si experienta sa satisfaca exigentele clientilor nostri.

SC EGEA PROD SRL isi desfasoara activitatea de productie pentru schele metalice mobile la sectia din localitatea BOLDESTI –SCAIENI ,str.Calea Unirii Nr.58.

Schelele mobile metalice sunt utilaje proiectate pentru lucrari ce necesita lucru la inaltime atat in interiorul cat si in exteriorul cladirilor fiind ideale pentru reparatii si intretinere la cladiri,montat instalatii electrice, amenajari interioare si exterioare si altele.

SC EGEA PROD SRL produce 2 tipuri de schele mobile din otel OL37-2K ,vopsite si anume:

1. schela mobila tip 112C – dimensiunea bazei 1.6 x 0.8 m
2. schela mobile tip 120C - dimensiunea bazei 2 x 1.2 m

Caracteristici tehnice principale:

 • rezistenta si stabilitate deosebit de mare
 • montare si demontare rapida aprox.10.min.
 • greutate redusa intre 180 si 250 kg
 • usor manevrabile datorita deplasarii pe roti
 • prevazute cu roti de cauciuc cu sistem de franare si calare propriu
 • clasa de incarcare – C3 – 2.0 KN/m2
 • sarcina orizontala - 500 NContacteaza compania

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Egea Prod SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Egea Prod SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Egea Prod SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.428Produse

  1. 2