Direct la continutul paginii »

PegeImpex SRL
 

Pegeimpex prin magazinul KOKODEKO comercializeaza polistiren decorativ de la A la Z : placi decorative de tavan 6-10-28mm albe si colorate ; baghete simple si cu model , coltare ; brauri ; profile de interior si exterior cu si fara model ; stalpi si invelitori de stalpi ; console ; capiteluri ; rozete ;ornamente pentru spoturi ; ornanamente camera copiilor ; elemente decorative ; scafe ; scafe pentru iluminat ambiental ; bolte ; unicate ; simboluri , cifre , litere ; seminee ; etc .

La produsele pentru exterior se poate aplica o scoarta de intarire care mareste rezistenta . Grinzi rustice din poliuretan ; tapet ;glafuri din fibra de sticla albe si colorate ; tatuaje de perete ;presuri de intrare din cauciuc cu fibra de cocos .Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale PegeImpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre PegeImpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii PegeImpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.