Direct la continutul paginii »

Inter - Tour SRLAgentia de turism INTER-TOUR Bacau a împlinit anul acesta 17 ani de activitate în turism, ani plini de realizari si satisfactii profesionale.

Stim foarte bine cât de important este un concediu reusit, petrecut în tara sau în strainatate, pentru refacerea capacitatii de efort si înnobilarea sufletului, cu amintiri deosebite petrecute alaturi de cei dragi.

Multi dintre DUMNEAVOASTRA ati beneficiat de serviciile turistice oferite de agentia noastra si cunoasteti importanta pe care o acordam calitatii serviciilor oferite si efortul pe care îl depunem pentru a asigura servicii de calitate si la pret modic, accesibil.

De peste 3 ani,  am lansat sistemul de rezervare on-line pentru agentiile de turism partenere Inter-Tour.

Încrederea pe care ne-ati acordat-o în toti acesti ani ne onoreaza si ne obliga în continuarea efortului pe care îl facem si care va este dedicat. S-a dovedit ca relatia noastra merita sa fie una pe termen lung, de aceea ne face o deosebita placere sa o permanetizam si sa ne considerati consilierul dumneavoastra personal de vacanta.

Locul I în Topul Judetean al agentiilor de turism ocupat de INTER-TOUR din 1995 si pâna în prezent în clasamentul C.C.I.A Bacau si locurile în TOP 10 la nivel national sunt si pentru Dumneavoastra o garantie ca sloganul firmei noastre este de mult o realitate:

INTER-TOUR, PRIETENUL VACANTELOR VOASTRE!

Avem placerea sa va punem la dispozitie o bogata si atractiva oferta de turism intern si international. E timpul sa va luati vacanta mult dorita!

TURISM EXTERN. Sejururi externe in Grecia, Turcia, Croatia, Spania, Italia, Malta, Cipru, Bulgaria, Egipt, Tunisia, Franta, Creta s.a. / transport cu avion, cu autocar sau pe cont propriu / excursii si circuite pentru grupuri si turisti individuali / tabere si circuite pentru elevi si studenti / croaziere / programe externe “SENIORI” / destinatii exotice / pachete Disneyland / programe speciale de Paste, Craciun, Revelion, Luna de miere / turnee cultural-sportive, misiuni economice, pelerinaje religioase / inchiriere autocare si microbuze / city break / shopping / rezervari hoteluri pentru turismul de afaceri (vouchere cazare).

IMPORTANT! Relatii contractuale directe cu agentii de turism si hoteluri din strainatate si cu "PARTENERI DE NOTA 10+", principalii TOUROPERATORI din Romania.

TURISM INTERN. Vacante in toate statiunile litoralului Marii Negre /odihna si tratament in toate statiunile montane si balneoclimaterice / agroturism / excursii si sejururi in Delta Dunarii / excursii si tabere pentru elevi si studenti /excursii cu programe istorico-religioase si culturale / transport turistic cu autocare si microbuze / turism de tranzit / programe turistice de weekend / cantonamente sportivi, congrese, conferinte, seminarii, traininguri, zile festive.

IMPORTANT! Contracte cu peste 120 de hoteluri de pe litoral (peste 4.500 locuri/serie), locuri in toate statiunile balneoclimaterice si montane. Relatii de colaborare cu peste 300 de agentii de turism partenere revanzatoare din toate judetele.

BILETE DE AVION: rezervari bilete de avion, toate companiile, toate destinatiile, la cele mai mici preturi:

Zboruri din Bacau:

  • Blue-Air: Bacau – Paris/ Bacau – Londra/ Bacau – Milano/ Bacau – Roma/  Bacau – Torino
  • Carpatair: Bacau – Ancona/ Bacau – Bari/ Bacau – Bologna/ Bacau – Dusseldorf/ Bacau – Florenta/ Bacau – Munchen/ Bacau – Odessa/ Bacau – Stuttgart/ Bacau – Venetia/ Bacau – Verona
  • Companii aeriene LOW-COST: Blue Air/ Wizz Air/ Ryan Air/ Fly Niki/ Easy Jet/ German Wings/ Wind Jet/ Vueling Airlines / Flybaboo Airlines.
  • Companii de linie: Tarom/ Turkish Airlines/ KLM/ British Airways/ Austrian Airlines/ Lufthansa/ Air France/ Alitalia/ Air Berlin/ Olympic Airlines/ Aegean Airlines/ Delta Airlines/ United Airlines/ SAS Scandinavian Airlines/ Iberia s.a.

Ne puteti contacta si la agentia noastra din Bacau, Bdul Alexandru cel Bun nr.1.

Nanescu Dumitru,

Director GeneralContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Inter - Tour SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Inter - Tour SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Inter - Tour SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Inter - Tour SRL


46.704