Direct la continutul paginii »

Expoforest SRLS.C . EXPOFOREST S.R.L. a luat fiinta in anul 1998, cu un numar de 10 angajati, avind ca obiect de activitate fabricarea de elemente de timplarie din lemn masiv, ferestre si usi de interior si exterior.

In prezent avem spatii de productie si depozitare de 3000 mp si un numar de peste 25 de angajati. In acest moment producem un numar de 1000 unitati de ferestre din lemn triplu stratificat E- FOR si usi de exterior.

Activitatea s-a dezvoltat si din anul 2000 cand am inceput productia de ferestre din lemn triplu stratificat cu geam termopan, cu tehnologie germana, reuntand deocamdata la tamparia clasica.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Expoforest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Expoforest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Expoforest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

25.006