Direct la continutul paginii »

Top Dinamic Guard Force SRLDINAMIC GUARD este o companie de securitate construita pe principii solide si eficiente care stau la baza organizarii activitatii de paza si protectie.

Solicitarile tot mai mari ale pietei privind asigurarea unor servicii de calitate, au determinat ca pentru dezvoltarea societatii si consolidarea pozitiei sale pe aceasta piata, sa se asigure un personal format din cadre provenite din M.I. si M.Ap.N. cu o inalta pregatire de specialitate si o mare probitate morala.

Astfel, societatea si-a dezvoltat o baza proprie de selectionare a personalului, o banca de date privind segmentul de piata pe care si-l propune sa il acopere si o baza materiala corespunzatoare in ceea ce priveste dotarea, echipamentul, mijloacele de interventie si comunicatie.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Top Dinamic Guard Force SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Top Dinamic Guard Force SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Top Dinamic Guard Force SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.605