Direct la continutul paginii »

Forta Rapida Grup Security SRLS.C.Forta Rapida Grup Security S.R.L Paza si Protectie, cu sediul in Botosani, autorizata in conformitate cu prevederile legii 333/2003, este relativ noua pe piata concurentiala a serviciilor de paza si securitate

Forta Rapida Grup Security este o companie dinamica, intr-o puternica dezvoltare, fiind una din principalele societati de protectie si paza din zona Moldovei.


FORTA RAPIDA GRUP SECURITY a devenit intr-o perioada scurta de timp, una din principalele societati de paza si protectie din zona Moldovei, executand activitati specifice in judetele si orasele Botosani, Iasi, Suceava, Falticeni, Roman, Bacau, Tirgu-Neamt, Piatra-Neamt, Bucuresti, etc.

un grad sporit de securitate
eficientizarea costurilorContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Forta Rapida Grup Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Forta Rapida Grup Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Forta Rapida Grup Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

33.514