Direct la continutul paginii »

Complet Security SRLSocietatea Complet Security SRL functioneaza din 2006 avand o asccensiune rapida in scurt timp atat in plan economic si al numarului de obiective pazite, cat si prin calitatea personalului ajungand deja o companie recunoscuta si bine cotata pe piata.

Oferim servicii de monitorizare si interventie opertiva, paza umana cu agenti de paza precum si proiectare si/sau instalari de sisteme antiefractie, televiziune cu circuit inchis, control acces, antiincendiu si retele date-voce, adica o oferta de servicii integrate si complexe la standarde ridicate.

Conectarea la dispecerat o realizam prin linie telefonica si/sau canal GPRS. Prin cuplarea gratuita la dispeceratul nostru si plata unui abonament lunar, sistemul dvs. de securitate va fi complet si permanent supravegheat, oferindu-se gratuit, la cerere listing cu starile sistemului pe o anumita perioadaContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Complet Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Complet Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Complet Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.933