Direct la continutul paginii »

Rss Group SRLRSS GROUP este o companie de solutii de securitate, cu capital roman ce isi propune sa ofere servicii de cea mai inalta calitate adaptate cerintelor specifice afacerilor.

RSS GROUP este o companie in plina dezovoltare cu un obiectiv clar – sa ofere solutii de securitate complete adaptate necesitatilor fiecarui client in parte.

Echipa RSS GROUP si-a propus sa devenim un exemplu de “best practice” pe piata serviciilor de securitate, imbunatatind in permanenta calitatea serviciilor si adaugand noi servicii dupa cerintele specifice pietei. Valoarea si succesul unei companii stau in parteneriatele de lunga durata cu furnizorii si clientii, pe relatii bazate pe incredere, rezultate si corectitudine.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Rss Group SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rss Group SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rss Group SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.022