Direct la continutul paginii »

Anaconda Security SRL"Anaconda Security s-a infiintat in anul 2002, ca o companie specializata in paza si protectie, in conformitate cu legile in vigoare. In cei 9 ani de activitate, am jucat un rol important pe piata de securitate, ne-am reinventat continuu, am invatat din experienta si ne-am perfectionat, pentru a oferii cele mai bune servicii.

Agentii de paza Anaconda Security sunt instruiti si testati in permanenta pentru a putea interveni si oferi securitate, in orice situatie.

De la inceput, am considerat oamenii un pion important in dezvoltarea companiei, motiv pentru care am investit de fiecare data in ei, pentru a oferi clientilor nostri siguranta prin agenti bine pregatiti si dotati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Anaconda Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Anaconda Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Anaconda Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.807