Direct la continutul paginii »

Real International Security SRL"In contextul actual, in care evolutia fenomenului infractional este in crestere iar actul infractional a devenit o realitate incontestabila, Real International Security se plaseaza ca un reper important al securitatii si al sigurantei.

Obiectivul prioritar al firmei Real International Security il constituie protectia proprietatii si a persoanei.

Pentru compania noastra, aceasta implica, pe langa analiza, evaluarea mediului si a riscurilor la care este supus obiectivul, utilizarea echipamentelor performante si a personalului special pregatit, precum si implementarea sistemului de securitate cel mai potrivit.

In Romania se petrec anual peste 150.000 de infractiuni impotriva persoanei şi peste 250.000 de infractiuni impotriva proprietatii publice şi private.

Furtul, jaful armat, spargerile, talhariile au devenit o componenta de temut a zilelelor noastre. Prin urmare, nevoia de siguranta, atat a persoanei cat si a bunurilor, a devenit o problema fundamentala.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Real International Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Real International Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Real International Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

31.009Site-uri web