Direct la continutul paginii »

Pyrostop Security SRLPYROSTOP SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mondial.

Succesul nostru se bazeaza pe inovatie si ingeniozitate creand un avantaj cert atat in prezent cat si in viitor in fata oricarei alte firme concurente

Firma si-a inceput activitatea in municipiul Cluj-Napoca in anul 1993 odata cu deschiderea primului dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarma din zona prin colaborare cu politia locala.

in arhitectura sistemelor, se vor regasi echipamente video, sisteme antiefractie, sisteme antiincendiu si sisteme de control al accesului, acestea formand un sistem unic integrat.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Pyrostop Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Pyrostop Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Pyrostop Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.