Direct la continutul paginii »

Lex Guard Security SRLLex Guard Security (LGS) isi are sediul in Reghin, jud. Mures si este specializata in a desfasura o serie de activitati de paza, protectie, supraveghere, transport valori si interventie, pe care le pune la dispozitia persoanelor fizice si juridice.

Va punem la dispozitie un dispecerat care asigura legatura intre clientii nostri si echipele de interventie, acesta fiind activ 24 ore/zi, 7 zile/saptamana. Prin dotarea tehnica de ultima generatie a acestuia, reusim sa raspundem prompt oricaror solicitari ale abonatilor nostr

Misiunea noastra este aceea de a oferi SIGURANTA protejand bunurile si integritatea corporala a abonatilor/clientilor nostri.
Crezul nostru, acela de a fi intotdeauna cu un pas inaintea nevoilor si cerintelor pietei, ne-a ajutat sa fim printre cei mai buni.
Cum realizam acest lucru? Preintampinam infractiunile, intervenim prompt in timpul desfasurarii acestora si contribuim la retinerea faptasilor.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Lex Guard Security SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Lex Guard Security SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Lex Guard Security SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

29.612