Direct la continutul paginii »

Agentia De Investigatii Canon SRLAgentia de detectivi, "CANON INVESTIGATII " este infiintata conform legislatiei comerciale si functioneaza in baza legii 329/2003 (privind exercitarea profesiei de detectiv particular), fiind inregistrata la Camera de Comert cu numarul J08/1333/2001 .


Pentru a elimina suspiciunile ce planeaza asupra afacerilor, prietenilor sau partenerilor dumneavoastra contactati-ne fara a ezita. In acest fel puteti elimina surprizele neplacute intr-o afacere, investitie sau orice alta actiune.


Obiectul de activitate al societatilor specializate si al cabinetelor individuale de detectivi particulari este unic.

Conducatorii executivi ai societatilor specializate de detectivi particulari trebuie sa fie absolventi ai facultatii de drept sau ai unei scoli postliceale de detectivi ori sa fi indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul unei institutii publice cu atributii in domeniul ordinii publice sau sigurantei nationale cu grad de ofiterContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia De Investigatii Canon SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agentia De Investigatii Canon SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia De Investigatii Canon SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

34.612