Direct la continutul paginii »

Tipart Impex SRLSuntem clienti la randul nostru si nu am putut trece cu vederea faptul ca, de obicei, in spatele mesajelor publicitare se afla "altceva". De aceea oferinm ocazia de testare.

Printul digital este folosit de cele mai multe ori pentru lucrari de tiraj mic (situatie in care rentabilitatea printului offset este scazuta) dar si pentru obtinerea unei calitati ridicate a imaginilor.

Printul offset este folosit pentru tiraje medii si mari si se poate realiza pe diferite suporturi de hartie sau carton.

Printul outdoor este folosit pentru obtinerea lucrarilor de mari dimensiuni ce urmeaza a fi expuse la diferite conditii climaterice (este cunoscuta rezistenta lor in timp datorita printarii cu cerneala pe baza de solvent sau ecosolvent dar si datorita suportului de print).Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Tipart Impex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Tipart Impex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Tipart Impex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.273