Direct la continutul paginii »

Unitatea protejata autorizata Asociatia De la Egal la EgalUnitatea protejata autorizata Asociatia "DE LA EGAL LA EGAL" ofera:

- sisteme de calcul, notebook-uri, periferice, software;
- echipamente de supraveghere, control acces;
- imprimante, multifunctionale, copiatoare;
- consumabile imprimante, copiatoare (originale, compatibile);
- pachete articole de birotica, papetarie, mape hartie;
- pachete articole de menaj, curatenie;
- echipamente de protectie personalizate;
- materiale promotionale (calendare, agende, memorii USB, pixuri, brichete, etc) personalizate

Asociatia „De La Egal La Egal” are ca scop colectarea de echipamente IT reconditionarea si distribuirea acestora in randul persoanelor cu disabilitati si in mediul rural.
Puteti sprijini aceasta initiativa astfel:

- donand acum orice echipament IT vechi, functional sau nou, scolilor, centrelor de plasament, persoanelor cu disabilitati si celor din mediu rural!
- cumparand produse de la Unitatea Protejata Sectia „Delfinul” din cadrul Asociatiei „De La Egal La Egal”, astfel sprijiniti etapele de reconditionare si distribuire a echipamentelor in randul persoanelor cu disabilitati si in mediul rural. Orice produs cumparat de la noi va ajuta un copil sa zambeasca! Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Unitatea protejata autorizata Asociatia De la Egal la Egal se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Unitatea protejata autorizata Asociatia De la Egal la Egal in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Unitatea protejata autorizata Asociatia De la Egal la Egal, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.