Direct la continutul paginii »

Sisad SRLS.C. SISAD s.r.l. a fost infiintata in anul 1999, devenind una din principalele firme specializate in ordonarea documentelor si managementul acestora, depozitarea si securitatea arhivelor.

Specialistii nostri, atestati de Arhivele Nationale, raspund pe deplin nevoii dumneavoastra privind ordonerea, gestionarea şi securitatea documentelor.

Asiguram totodata gestionarea întregului fond arhivistic pe microcalculator cu posibilitatea consultarii informatizate a bancilor de date astfel create.

Produse si servicii:
- arhivare,
- legatorie,
- indosariere,
- inventarierea arhivei,
- selectionarea dosarelor cu termen de pastrare expirat.

Pemtru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Sisad SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Sisad SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Sisad SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.