Direct la continutul paginii »

AS GroupDe la inceputuri modeste conturate in anul 2004, AS GROUP a traversat o perioada de transformari majore in ultimii ani, reusind sa raspunda cu succes provocarii lansata de clienti de a deveni solutia completa pentru nevoile din piata.

Istoria noastra este evolutia gandurilor, talentelor si eticii profesionale a doi oameni, fondatorii AS GROUP, transpuse in destinul unui business care s-a format pe principiile instituitiei familiei.

Aparent intamplator, formarea profesionala distincta a celor doi membri fondatori, unul om de cifre iar altul un pasionat „vanzator” au definit traiectoria ulterioara a grupului, luand nastere astfel un portofoliu de servicii interdependente.

Interdependenta serviciilor noastre, dar mai ales calitatea modului de a le oferi, este reteta prin care clientii nostri, odata ajunsi la noi, raman cu noi, devin parte a traditiei si familiei AS Group.

Suntem AS-ul din maneca oricarei afaceri !

Daca vrei sa fii un jucator redutabil la masa afaceristilor de succes, intra acum in atelierul nostru de afaceri profitabile si achizitioneaza-ti propriul AS din maneca.

VALORILE NOASTRE

Accountability = Acceptam, cu mandrie, atat responsabilitatile individuale cat si cele ale echipei si ne respectam intotdeauna agajamentele. Ne asumam responsabilitatea actiunilor si deciziilor care influenteaza viata clientilor nostri.

Service Excellence = Oferim tot ceea ce avem mai bun clientilor nostri si in fiecare zi incercam sa atingem excelenta.

Growth = Gasim intotdeauna calea catre cresterea business-ului clientilor nostri.

Respect = Tratam echipa, clientii, partenerii cu respect si sensibilitate, admitand importanta diversitatii. Noi respectam toti oamenii si le apreciem contributia.

On time delivered services = Nevoile clientilor nostri sunt cele mai importante si le tratam intotdeauna cu prioritate.

Unity = Suntem un grup, o echipa. Noi credem ca succesul unei echipe este cel putin la fel de important precum succesul unui individ.

Passion for results = Manifestam mandrie, entuziasm si dedicare in toate actiunile noastre. Ne dedicam existenta pentru a furniza clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale AS Group se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre AS Group in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii AS Group, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.