Direct la continutul paginii »

Alex Redline SRLLac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare flexo, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, cum ar fi hârtie, carton, unele materiale din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).


Lac UV lucios pentru imprimare offset pe plastic.
Lac pe bază de epoxi-acrilat, pentru prelucrarea postprint a producţiei. Se foloseşte în imprimare offset, pentru acoperirea diferitor suprafeţe, în special materialelor din plastic (PVC, OPP, PP, PE, ...).

Folio la cald "STARFOIL" (China) este utilizat în industria poligrafică, industria ambalajelor din carton si diverse materiale plastice.

Folia metalică este de mai multe tipuri, fiecare dintre ele au caracteristici distinctive.

Alegerea folio depinde de tipul de:

substrat;
rezistenţa materialelor la temperaturi ridicate;
imaginea pe care doriţi să o imprimaţi;
utilajului folosit.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alex Redline SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Alex Redline SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alex Redline SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.