Direct la continutul paginii »

E-Flyere

Companie recomandata de e-oferta.ro
 • Produse excelente
 • Servicii de exceptie
 • Cele mai bune preturi

Bucuresti,

judeţul

B

33.548

Site-ul nostru, www.e-flyere.ro, este un site nou in industria de tipar offset si digital din Romania si isi propune sa vina in ajutorul dvs oferindu-va produse de o calitate exceptionala la niste costuri reduse.

Acest site este dedicat in excusivitate pentru flyere si pliante. Va oferim o larga varietate de modele de flyere (uzualul 1/3 din A4, A5, A6, flyere cu stanta) si modele de pliante (A4 la A5, A5 la A6, A4 la DL),  si cantitati incepand de la 1250 bucati.

Pentru toate flyerele si pliantele oferite de site-ul nostru oferim calitate a tiparului si termene de livrare pe care le respectam.

Si ca sa va dovedim ca stim ce preturi bune avem si ce calitate oferim, va lasam sa platiti totul 100% in momentul livrarii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati site-ul nostru: www.e-flyere.ro

Aici veti gasi toate informatiile necesare in legatura cu flyerele si pliantele dvs.


  E-flyere
  Flyere 1/3 din A4 - Dimensiunile unui flyer 1/3 din A4 sunt de 210 x 100mm. Este cel mai folosit model de flyer si de obicei se tipareste in format ...
  E-flyere
  Modele Flyere A6 - Flyerele model A6 sunt cunoscute cel mai bine sub denumirea de carte postala. Dimensiunea lor este de 150x105 mm.
  E-flyere
  Modele Flyere A5 - Flyerele A5 sunt cele mai mari ca suprafata, avand 150x 210 mm. Se recomanda acelora care au multe informatii sau produse de ...
  E-flyere
  Modele Flyere cu stanta - Flyerele cu stanta sunt ideale pentru restaurante, pizzerii, acolo unde varietatea de produse este foarte mare, iar dimensiunea ...
  1. 2

Contacteaza compania E-Flyere

 • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
  apasati imaginea de mai jos.

  Aceasta masura de siguranta este temporara.Datele de contact ale companiei

E-Flyere

 • 0722306463

 • 021.2243311

 • office@e-flyere.ro

 • Vasile Gherghel 86 , Bucuresti, Bucuresti