Direct la continutul paginii »

Amd Digital Grup SRLAMD Digital Grup este o societate comercială cu capital 100% românesc.

PHOTOPrint-Lab a devenit în scurt timp soluția cea mai eficientă pentru studiouri foto și mini tipografii. În decursul a 3 ani am depășit 200 de unități vândute în România și în Republica Moldova.

eoarece soluțiile pe care le-am dezvoltat sau dovedit a fi foarte eficiente și fiabile, la sfârșitul anului 2011 am dezvoltat un nou concept numit iPrinter care se adresează tuturor celor ce își doresc să facă economii cu până la 95% la costurile zilnice cu listările.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Amd Digital Grup SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Amd Digital Grup SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Amd Digital Grup SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

27.408