Direct la continutul paginii »

Starplan SRLSTAR PLAN va prezinta serviciile sale de plotare, multiplicare, scanare, atat pe formate mari (A3, A2, A1, A0, A0+) alb-negru, cat si pe cele uzuale documentelor de birou (printare si copiere alb-negru).

Apeland la serviciul nostru de preluare si livrare a documentelor, va oferim posibilitatea de a castiga timp pretios si a face economie da bani, care altfel s-ar fi regasit in costurile de transport.

De asemenea, oferim si serviciul de scanare alb-negru pentru formate mari, precum si arhivarea electronica a documentelor scanate.

Orice intrebare este binevenita, si vom conta pe ea, pentru a imbunatati serviciile noastre si a putea raspunde cerintelor si doleantelor dumneavoastra.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Starplan SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Starplan SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Starplan SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

24.004